Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ, η μεγαλύτερη επιχείρηση πλακιδίων, ειδών υγιεινής και επίπλων κουζίνας στη Δυτική Ελλάδα, ξεκίνησε την δυναμική της πορεία πριν από 35 χρόνια.


Το 1975 ιδρύεται στη Πρέβεζα η εταιρεία με την επωνυμία ΜΠΟΤΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ. Το 1980, μετά από σύντομη αλλά εξαιρετικά ανοδική πορεία, ιδρύεται η ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ. Ταυτόχρονα αρχίζει η εισαγωγική της δραστηριότητα, με ιδιωτικούς τελωνειακούς χώρους και συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ιταλικά και Γερμανικά εργοστάσια. Απαντώντας στις προκλήσεις του μέλλοντος, δημιουργείται εκείνη την εποχή το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο ειδών υγιεινής και πλακιδίων της Ηπέιρου, σε ένα χώρο 15.000 τετραγωνικών στην Πρέβεζα.


Σύντομα ακολουθούν υποκαταστήματα σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Άρτα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ευρώπη στον τομέα τους. Η ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ συνεχίζει πάντα με τον ίδιο στόχο, να παρέχει υψηλές υπηρεσίες στο καταναλώτικό κοινό, με κεντρικό της μέλημα την ποιότητα, τις ολοκληρωμένες λύσεις, την πλουσιότατη συλλογή προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες, service υψηλού επιπέδου.


Εκθεσιακά Κέντρα


Στα Εκθεσιακά Κέντρα της ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον άρτιας αισθητικής, όπου συναντάτε τις πλουσιότερες συλλογές πλακιδίων, προϊόντα ειδικών εφαρμογών, κορυφαίες εταιρείες επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας, παιδικών δωματίων κ.α. Έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό, μπορούν να κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη την διαδικάσία επιλογής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.


Αποθήκες Προϊόντων


Αν οι εκθέσεις της ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ είναι η εικόνα της εταιρείας τότε η καρδιά της χτυπά στις αποθήκες της. Αποθήκες, οργανωμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα και με πολλαπλά συστήματα ελέγχου καταγραφήςκαι εξασφάλισης της ποιότητας τόσο του προϊόντος, όσο και της μεταφοράς του στον χώρο σας, προσφέρουν την απαιτούμενη σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων.


Εταιρική Πολιτική


Στο κέντρο της πολιτικής της ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ ήταν και θα είναι πάντα ο καταναλωτής και οι ανάγκες του. Έτσι το τμήμα Marketing της εταιρείας, υιοθετόντας όλες τις σύγχρονες στρατηγικές, προσαρμόζει τις επιλογές του με βάση τις ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και ανιχνέυει κάθε νέα σχεδιαστική τάση στην παγκόσμια αγορά φροντίζοντας να βρίσκεται το προϊόν στα καταστήματα του ως πρώτη παρουσίαση. Στην ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΣ στόχος μας είναι να υπάρχει κάθε εξειδικευμένη λύση και για την πιο απαιτητική ανάγκη και οποιαδήποτε χρήση. Βαδίζουμε στο μέλλον με σιγουριά, έχοντας μαζί μας τους καλυτερους διαφημιστές -τους πελάτες μας- και με το κύρος της ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ.